Voor iedereen die een training heeft gevolgd bij de Presentatie Academie organiseren wij ‘Terugkom Momenten’. Op deze momenten word je opgefrist met betrekking tot je adem, houding, stem en focus en hoe je dat inzet tijdens een vergadering of presentatie. Hoe leer je stress doceren en welke strategieën kun je gebruiken om een presentatie van begin tot eind levendig en in goed contact met je toehoorders te laten verlopen. Bij ‘Terugkom Momenten’, gaat het steeds om twee avonden. Je voorbereiding is een korte omschrijving van het werk wat je doet. Dit presenteer je op een eigen bedachte manier met als doel je publiek geboeid te laten luisteren. Deze korte werkgerelateerde presentatie mag maximaal 3 minuten duren. Op die manier kunnen we met elkaar zoveel mogelijk oefenen en tools in handen krijgen. Deelnemers ervaring deze momenten als eye-openers,
en vinden het keer op keer weer fijn om af en toe hun eigen presentatie vertrouwen een boots te geven. Uiteraard trainen we dit door middel van een aantal acteer oefeningen. De ‘Terugkom Momenten’ zijn hierdoor speels van karakter, geven energie en naast het vakinhoudelijke aspect ook veel spelplezier.

 • Aantal bijeenkomsten
  2 trainings bijeenkomsten van 2,5 uur
 • Locatie
  Verschillende locaties o.a Theater De Cameleon
 • Investering
  € 140,-  (inclusief btw) voor particulieren
  € 190,- (excl btw) voor deelnemers via werkgever of uitkerende instantie
 • korting: -15% Stadspas, Studentenpas (niet CJP of 65 + pas)
 • Bijzonderheden
  Kledingadvies: Draag in de presentatietraining gemakkelijk zittende kleding waarin je vrij kunt bewegen. Op aangegeven avonden word je gevraagd de kleding en schoenen te dragen die je ook op presentaties draagt.
 • Inschrijven
  Inschrijven voor deze presentatietraining kan via deze link inschrijven!

 

 

 

 

 

 

http://fd8.formdesk.com/detheaterkamer/inschrijvenPA