Nanda Kling
Behaalde haar diploma ‘Bachelor of Theatre in Education’ in 2004 aan de AHK te Amsterdam.
 Sindsdien is zij werkzaam als docent, theatermaker, regisseur en actrice. In het verleden werkte ze voor verschillende organisaties als presentatie coach waaronder; Provincie Zuid-Holland, Accenture, de Zuid-as te Amsterdam,  Hoge School voor de Kunsten in Utrecht, Conservatorium Den Haag, geestelijk begeleiders van het humanistische verbond, docenten aan de Universiteit van Amsterdam, de Nederlands Filmacademie Amsterdam e.a.

Door deze ervaringen heeft ze haar eigen Grounding model ontwikkeld en is ze samen met Gertjan ten Thije de presentatie academie begonnen. Als bevlogen docent staat ze als krachtig, vakkundig en vol enthousiasme op de vloer. Met haar positieve aanpak en aanmoediging om de ander tot zijn recht te laten komen heeft ze al vele mensen zekerder en bewuster gemaakt van presentatie kracht oftewel Grounding

Gertjan ten Thije
Studeerde klassiek Piano en Acting and Directing for Theatre (MA) aan de SMSU. Gertjan is oprichter van De Theaterkamer en is directeur van Het Amsterdams Theaterhuis (partner en de thuisbasis van De Presentatie-Academie). Tevens was hij enkele jaren manager bij twee grote welzijnsinstellingen.
Hij verzorgde de afgelopen jaren bij diverse instellingen bedrijven communicatie, presentatie- en leiderschapstrainingen. Ook ontwikkelde  hij het unieke ‘Levenstheater’ concept waar theater, acteren en coaching in samenkomt. Een zeer vruchtbare werkwijze die op ideale wijze levensthema’s verbind met het oefenen van (nieuw)gedrag.
Deze praktische aanpak werkt door in de presentatietrainingen.

Ook  gesprekstrainingen horen tot de mogelijkheden, zoals: Pitchen, sollicitatiegesprekken en bijvoorbeeld ‘hoe zeg ik het… (de baas, mijn geliefde, mijn collega)’ gesprekken.

Sinds enkele jaren werkt Gertjan als gecertificeerd personal coach.