Hi Nanda,
Ik heb afgelopen week een presentatie gedaan op mijn werk. Mijn chef kon niet aanwezig zijn op een grote meeting met het hele bedrijf en had me gevraagd voor hem waar te nemen. Dat kwam dus mooi uit, een week na de laatste trainingsavond!  Ik mag wel zeggen dat ik nog nooit zo lekker heb gepresenteerd! Ik was goed voorbereid en ik stond er zeker en bewust. Eigenlijk werd het een soort optreden (ik moest meteen denken aan wat je had gezegd over het verschil tussen zingen en praten op het podium: dat je betwijfelde of het wel twee verschillende dingen waren – nou, je had gelijk!) Er werd na afloop zelfs geapplaudisseerd, wat normaal gesproken nooit gebeurt. Hilarisch!

Rest mij nog je ontzettend te bedanken voor de training, die mij echt verder heeft geholpen. Ik vind je een superfijn, warm mens en ik heb veel van je geleerd. En als het goed is, gaat een van mijn collega’s zich binnenkort ook opgeven. I’m spreading the word!

Isabel september


Hoi Nanda
Ik zal iedereen deze training aanraden. En ik zou het zoals we al eerder bespraken ook gaan geven op scholen/universiteiten. Maar wellicht ook eens met Maaike het erover hebben om deze training verplicht te stellen voor iedereen die een leidinggevende functies ambieert…

Samenvattend: Echt een super fijne training en ik ga hier met heel veel plezier aan terugdenken, echt ontzettend bedankt. Ben me veel meer bewust van mijn voorkomen en meer in contact met mijn lichaam en geest. Dit maakt me een beter en gelukkiger mens.

Roel jan oktober


Zeer leerzame cursus, veel praktijk oefeningen wat het beheersen van de presentatievaardigheden makkelijker maakt. Veel aandacht voor de stem, de houding en de focus naar het publiek toe door middel van oogcontact en je stem.

Eric, Augustus


Tijdens de cursus train je in een veilige omgeving je presentatieskills. Door de persoonlijke feedback en de vele oefeningen leer je in korte tijd wat je valkuilen zijn en hoe je daarmee om kunt gaan. Ik vond het een zeer leerzame ervaring en ik hoop er in de toekomst zeker gebruik van te gaan maken. Dank je wel Nanda

Jantien


Zeer inspirerende en  uitstekende cursus. Ik werd op een leuke manier uitgedaagd om uit mijn comfort zone te komen. Nanda zorgt voor een vertrouwd gevoel in de groep waardoor je je veilig voelt en makkelijk feedback ontvangt en geeft.
De cursus voelt laagdrempelig, er is ruimte voor alles, vragen, opmerkingen, eigen inbreng. Hierdoor wil je niks missen en juist alleen maar meer.
De tijd ging zo snel voorbij en Nanda is zo goed in haar werk. Ze kan echt alle gezichtsuitdrukkingen en stemmen doen. En met haar houdingen verschillende emoties uiten. Top cursus!

Nancy


Persoonlijke aandacht, kleine groep, bevlogen en enthousiaste coach. Veel technieken geleerd, toepasbaar, veilige omgeving, leuke combinatie tussen zakelijk en theatertechniek.

Melanie,


Het kennis maken met elkaar begint als spel maar was direct al een oefening in houding en stemgebruik. De spel elementen kwamen elke week terug en bracht ons zo (ongemerkt) dichter bij het doel. Ontspannen presenteren voor een groep.
Nanda bedankt voor je aanstekelijke enthousiasme en coaching.

Robbert


Leuke en nuttige cursus  over hoe ik verschillende presentatie-technieken kan toepassen, hoe ik de aandacht wel en niet op mij vestig en welke vaardigheden daarbij horen. De cursus heeft mij betwust gemaakt van sterke en zwakke pnten op het gebied van presenteren en hoe ik daarmee kan spelen. Goed voor mijn zelfvertrouwen.

Leonie


Met de cursus heb je mij erg geholpen om mijn hoofd uit te zetten  en gewoon in het moment te zijn. Vanavond was een mijlpaal voor me. Hartelijk dank daarvoor

Groet, Alie


De cursus wordt goed en geinspireerd gegeven en sluit aan bij de behoefte. Zeer enthousiast, goed en inspirerend gegeven.

Jolanda


De cursus presenteren: Een balans leren vinden tussen focus, stemgebruik, houding en rust.

Maarten