De Presentatie Vloer


Acteren maakt je vrij. Het geeft je energie en dwingt je te handelen in het NU. Acteren gaat over samenspel met publiek en mede acteurs. Bij de Presentatie Vloer gebruiken we acteer oefeningen om je expressie in stem – houding – ritme en samenspel verder te ontwikkelen. Je leert een aantal improvisatie technieken die nuttig zijn voor het samenspel en de overtuiging om een verhaal over te brengen.
Aan bod komt:

  • Betekenis geven aan je stem in ritme, toon en volume
  • Accepteren van het spelaanb0d
  • De wil om iets voor elkaar te krijgen
  • Scene improvisaties

Alle oefeningen dragen bij om met meer kracht en overtuiging een verhaal over te brengen. Daarnaast word je uitgedaagd om uit je comfortzône te stappen.
Als onzekerheid je afremt trek dan nu de stoute schoenen aan en krijg tools aangereikt die je zelfvertrouwen sterken.
Deze training is voor iedereen die iets anders zoekt dan de gangbare luistercolleges, seminars of dure cursussen. In deze training staat de speelvloer centraal. Je gaat de vloer op en leert spelenderwijs meer vertrouwen te krijgen  in stem, houding en eigenheid. Deze drie kwaliteiten maakt dat je beter jezelf leert uitdrukken en daardoor ook meer zelfvertrouwen krijgt.
De workshop is eenmalig maar kan per keer worden verlengt. Hierdoor ontstaat er verdieping en heb je als deelnemer veel invloed in datgene dat je wilt oefenen.

Ja, ik wil mij inschrijven!

presentatietraining De Theaterkamer

Aantal deelnemers? min 6 deelnemers (max 10)
Wanneer? Groep 1
5, 12, 26 februari en 4 maart 2024
Groep 2
moet nog worden gepland
Tijdsduur? 20.00 tot 22.00 uur
Waar? WG Studio’s
Kosten €175 excl. BTW voor 4 avonden