• 3006_3224
  • br zkt gekoof.2.lr
  • 1803_1427
  • 1703_1673
De Theaterkamer voor acteercursussen, presentatietrainingen, regieworkshops en bedrijfstrainingen.

Wie zijn we en wat doen we?

D e Theaterkamer biedt inspirerende theatercursussen, presentatietrainingen, cabaret, workshops toneelspelen en regieworkshops en bedrijfstrainingen. Dat doen we voor amateurs en semi-professionele acteurs vanaf 4  – 18 jaar en vanaf 19 – 88 jaar, dit doen we in ons eigen theater Het Amsterdams Theaterhuis en in De Boomsspijker en Theater De Cameleon

De acteerlessen of cursussen regisseren bij De Theaterkamer zijn leuk, inspirerend en de toneellessen zijn helder en concreet opgebouwd, zodat je op ontspannen maar uitdagende wijze het regisseren of het acteren leert beheersen.

H oewel De Theaterkamer het meest brede toneelcursus aanbod heeft van Amsterdam zijn we nog steeds een intieme theaterschool met veel oog voor jouw wensen en mogelijkheden. Je kunt kiezen uit verschillende basiscursussen acteren en daarna heb je de keuze uit een ruim aanbod aan verdiepende vervolg toneelcursussen en theater workshops.

Al onze docenten zijn bevlogen professionals

A l onze docenten en regisseurs zijn zeer ervaren professionals met vele jaren ervaring als theatermaker, regisseur of acteur. Daarbij hebben alle docenten een grote liefde voor het doceren.

  • Portret-Gertjan
  • nanda.middelgroot
  • portret.2.wilfred
  • portret elisabeth boor 2
  • Vastert

N aast onze theatercursussen maken we ook minstens 5 toneelvoorstellingen per jaar en ruim 20 eindpresentaties. Dat is uniek in Amsterdam en we zijn er trots op dat al onze deelnemers de kans hebben op het podium te schitteren voor een publiek.
De acteerlessen en cursussen regisseren bij De Theaterkamer zijn leuk, inspirerend en de toneellessen zijn helder en concreet opgebouwd, zodat je op ontspannen maar uitdagende wijze het regisseren of het acteren leert beheersen.

Ik heb de acteercursus ‘TekstToneel 1.0′ en daarna verschillende andere cursussen. Allemaal vond ik ze fantastisch! Leuk, prettige sfeer, laagdrempelig en toch uitdagend.

Marlous

De toneelcursus Fysiek Acteren is een mooie gelegenheid om eens te ontdekken wat acteren inhoudt. Ik vond het een geweldige ervaring en ga zeker door!

Rob